Groene oase tussen stad en strand

Carlton Oasis, Spijkenisse

Een oase van rust

Op het groene eiland Voorne-Putten vind je ons gemoedelijke hotel Carlton Oasis. Oasis is hét startpunt voor verrassend mooie fiets- en wandeltochten. Binnen 5 minuten bevind je je in de uitgestrekte natuur. Van de rijkste duingebieden en prachtig brede zandstranden tot historische havens en moderne architectuur. Nergens vind je een grotere variatie aan belevenissen als op dit veelal nog ongerepte eiland. Na een dag fietsen of een bezoek aan de prachtige oer-Hollandse dorpjes in de buurt, kom je bij Oasis terug in een oase van rust. Lekker bijkomen in ons fijne Health Center en je klaarmaken voor een avondje tafelen in onze gezellige brasserie. Je zal versteld staan van wat Oasis én Voorne-Putten je te bieden hebben.

Laat je verrassen door Voorne-Putten

Carlton Oasis is een TOPlocatie (Toeristisch Opstap Punt) en daarmee ideaal gelegen. Met wel 300km aan fiets- en wandelroutes kun je iedere dag variëren. Huur een fiets of e-bike bij het hotel en maak een mooie tocht langs stranden, bossen, duinen en vestingsteden. Voor je het weet sta je oog in oog met een IJsland pony of een imposante Galloway (Schots runderras). Bij terugkomst is er genoeg plaats in onze overdekte fietsenstalling en kun je gebruik maken van één van onze oplaadpunten voor je e-bike. Zo weet je zeker dat je de volgende dag weer met een volle batterij op pad gaat!

5x pittoreske dorpjes ontdekken

Smalle straatjes & historische hotspots

Ontspannen in het Health Center

Lekker achterover leunen in de sauna en afkoelen in het zwembad

Na een dag fietsen of wandelen is het heerlijk toeven in ons Health Center. Neem een duik in het binnenzwembad, leun lekker achterover in de sauna en laat je spieren ontspannen in het stoombad. Na afloop plof je neer op één van de ligbedden met een fijn boek. Trek gekregen? Dan bestel je een healthy maaltijd bij het Sports & Health Center team. Zwembad | Sauna | Stoombad | Fitnessruimte

Warme ambiance in onze Brasserie

Borrelen & lekker tafelen

In onze gezellige brasserie ben je op ieder moment van de dag welkom. Na een dag fietsen, wandelen of een bezoekje aan het Health Center is het hier heerlijk toeven met een koud biertje of goed glas wijn. Trek gekregen? Dan schuif je lekker aan voor een mooi vleesgerecht of stukje vers gevangen vis. De volgende ochtend staat hier weer een uitgebreid ontbijt voor je klaar.

Liever op en top ontspannen?
Ook leuk: omgeving Utrecht verkennen