Met je voeten in het zand

Carlton Beach, Scheveningen

De perfecte strandvakantie

Carlton Beach is uniek gelegen: direct aan het strand, aan de voet van de duinen. In dit ‘feel good’ hotel beleef je de perfecte strandvakantie, aan de kust van het bruisende Scheveningen. Geniet van het weidse uitzicht over de duinen, de zee en de sfeervolle boulevard – gewoon vanaf je eigen balkon. Dat uitzicht heb je in Scheveningen écht alleen bij Carlton Beach. Vanaf het hotel sta je vrijwel direct op het uitgestrekte zandstrand en kijk je uit over de 11km lange kustlijn. Na een heerlijke stranddag of wandeling over de sfeervolle, vernieuwde boulevard is het goed vertoeven in ons Health Center. Of wordt het een koud biertje in onze pub?

24/7 beach vibes

Wakker worden aan zee

Voor het ultieme vakantiegevoel hebben we de ‘beach vibes’ doorgetrokken naar het design van onze kamers. Het is hier heerlijk wakker worden! Vanuit je comfortabele bed loop je, mét een verse Nespresso, je privébalkon op. Terwijl je geniet van het ochtendzonnetje zie je Scheveningen ontwaken.

Even he-le-maal niks

Zorgeloos genieten

Carlton Beach is het perfecte hotel voor een verblijf met vrienden of familie. Ook jullie hond is hier van harte welkom! Na een ochtend spelen en luieren in het zand lopen jullie na de lunch zó de kamer weer in voor een kleine siësta. Zin om je even terug te trekken of is het weerbericht wat minder? In ons Health Center kun je je uren vermaken. Duik het zwembad in, geniet van de sauna, boek een heerlijke massage en dommel weg op de comfortabele ligbedden.

Zwembad | Sauna | Fitness | Fietsverhuur

Tip! Het nieuwe Scheveningen

Onze favoriete wandelroute

De vernieuwde boulevard heeft de golvende vorm van de oude duinen. De Spaanse architect Manuel de Solà-Morales maakte er een prachtige promenade van, die uitnodigt tot wandelen. We delen ons favoriete ‘rondje boulevard’ graag met je! Loop direct vanuit het hotel naar het Haringhuisje aan de Vissershavenweg: de oudste viszaak van Scheveningen met écht lekkere, verse vis. Wandel vanaf daar op je gemak langs het statige Kurhaus, door naar De Pier. Hier is altijd wel wat te beleven. De toeristische hotspots SeaLife en het Circustheater zijn hier vlakbij. Zin in cultuur? Breng dan zeker een bezoek aan historisch museum ‘Beelden aan Zee’, voor een knap staaltje moderne beeldhouwkunst. Vanaf hier loop je zo het strand weer op. Na een heerlijke strandwandeling neem je nog een kijkje bij het winkelcentrum en strijk je neer op één van de uitnodigende terrassen van de beachclubs langs de boulevard. Binnen enkele minuten loop je vanaf het terras zó het hotel weer binnen.

Houd je van luxe en culinair genieten?
Ook heerlijk: genieten in hartje Den Haag