Op en top ontspannen

Laat je in de watten leggen bij deze hotels

Even niks aan je hoofd

Even alles loslaten en he-le-maal ontspannen. Misschien staat dat voor jou wel gelijk aan een luie wellness-dag in de spa. Of breng je jouw tijd liever door in een strandstoel met een goed boek? Voor de actievelingen kan een potje squash of tennis ook ultiem relaxed zijn. Om daarna lekker lang te tafelen, terwijl je geniet van een perfect verzorgd diner. Wat jou ook ‘zen’ maakt, bij Carlton kun je álle kanten op en word je gegarandeerd in de watten gelegd bij:

Relaxen is ook een sport!

Hup, Mierlo

Inspannen en ontspannen gaan hier hand in hand. Maak je hoofd leeg op de squashbaan, haal je wellness-hart op in de spa en laat je culinair in de watten leggen in restaurant HUP EET, waar je uren kunt tafelen. Bij HUP kan écht alles. En je hoeft hier nergens aan te denken: dat hebben wij al voor je gedaan. De perfecte plek om je helemaal op te laden!

Het ultieme vakantiegevoel, direct aan zee

Carlton Beach, Scheveningen

Voor het ultieme vakantiegevoel moet je bij Carlton Beach zijn. Na een ochtend luieren en uitwaaien op het strand lopen jullie, na de lunch in de Beach Brasserie, zó de kamer weer in voor een siësta. Boek zeker ook een heerlijke massage in het Health Center, om vervolgens weg te dommelen op één van de comfortabele ligbedden.

Lekker tafelen en massages op maat

Carlton Square, Haarlem

In dit gemoedelijke hotel aan de rand van Haarlem kun je alle kanten op. Na een heerlijke fietstocht langs de bollenvelden en de duinen, geniet je in Bar & Kitchen Zocher van dagverse ingrediënten uit de streek. Boek zeker ook een massage op maat, om even helemaal te relaxen. Hier kom je écht tot rust.

Feel good hotel met privé wellness

Carlton President, Utrecht

Dit hotel heeft écht alles om jezelf weer even helemaal op te laden. Na een fietstocht door de prachtige natuur duik je samen onze privé wellness in en geniet je (helemaal privé!) van de whirlpool, sauna en Turks stoombad. In bar/restaurant ONE24 leggen we je in de watten met de lekkerste gerechten, bomvol voedingsstoffen. Relax and recharge!

“Even de spa in of een goed boek lezen op het strand”

Meer zin in een actieve get-away?