Lekker actief

Inspannen én ontspannen bij deze hotels

Tijd voor een actieve get-away

Lekker actief zijn in en rondom je hotel en ’s avonds met een voldaan gevoel relaxen in de spa. Als je zin hebt in een energieke get-away, is het wel zo fijn als je alle faciliteiten in de buurt hebt. Dus huur een fiets, daag elkaar uit op de squashbaan en vraag het hotelpersoneel naar de mooiste wandelroutes. En vergeet vooral niet een massage te boeken! Wat jouw plannen ook zijn, in deze hotels zit je gegarandeerd goed voor de perfecte balans tussen inspanning én ontspanning:

Van alles te beleven op Voorne-Putten

Carlton Oasis, Spijkenisse

Het gemoedelijke Carlton Oasis is hét startpunt voor verrassend mooie fiets- en wandeltochten op het eiland Voorne-Putten. Huur een fiets of e-bike bij het hotel en maak een mooie tocht langs stranden, bossen, duinen en vestingsteden. Na een actieve dag is het heerlijk toeven in ons Health Center.

Lekker uitwaaien op het strand

Carlton Beach, Scheveningen

Feel-good hotel Carlton Beach is uniek gelegen: direct aan het strand, aan de voet van de duinen. Vanaf hier maak je de mooiste strandwandelingen en fietstochten door de duinen en het achterland. Moe maar voldaan? Kom lekker bij in ons Health Center en geniet van een ijskoud biertje in de pub.

Logeer je fit!

HUP Mierlo

HUP is het sportiefste hotel van Nederland. Hier kan écht alles. Fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen, zwemmen en nog veel meer. Doe je ding! En dat kan óók even he-le-maal niets zijn. Want relaxen is ook een sport. Ook buiten het hotel komt elke actieveling aan zijn trekken: hup, die fiets op! Het Brabantse landschap in, of richting het hippe Eindhoven.

Fietsen door het Groene Hart

Carlton President, Utrecht

Een bijzonder persoonlijk hotel, precies tussen de stad en de natuur in. De perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietsroutes, dwars door het Groene Hart. Langs pittoreske dorpjes en statige landgoederen. Of wordt het een tocht over de Vecht in je eigen sloep? Het is hier zo mooi! En na een dag vol indrukken is het heerlijk bijkomen in onze privé wellness.

Liever even helemaal niks?

“Eropuit met de fiets of een potje squash in het hotel”