Cultuur proeven

Bij deze hotels kun je je hart ophalen

Dompel je onder in kunst en cultuur

Ga op zoek naar de culturele hotspots, leer meer over de historie, kunst en architectuur van de stad en neem uitgebreid de tijd in de mooiste musea en galeries. Kom nieuwe indrukken opdoen en verruim je blik! Naast de bekendere bezienswaardigheden kunnen wij je precies vertellen waar je de massa juist kunt ontwijken. Ben jij een echte cultuurliefhebber? Dan kom je bij deze hotels niets tekort:

Hollandse schilders en historische monumenten

Carlton Ambassador, Den Haag

Met maar liefst 45 musea, de kenmerkende architectuur van de binnenstad en bezienswaardigheden als Noordeinde en het Binnenhof, is Den Haag een culturele schatkamer. Het stijlvolle Carlton Ambassador ligt in hartje stad: perfect! Na een dag vol indrukken strijk je neer in restaurant ‘Sophia’ voor culinaire kunstwerkjes op je bord.

Kunstgalerijen en fenomenale architectuur

The Dominican, Brussel

In Brussel is zoveel te ontdekken! Allerlei internationale culturele stromingen komen hier samen. Een verblijf aan het eigenzinnige The Dominican maakt jouw culturele trip compleet. Dit designhotel in hartje centrum herbergt een eeuwenoude geschiedenis en is een beleving op zich! ’s Avonds laat je je in de watten leggen in de sfeervolle Grand Lounge.

Op loopafstand van de culturele hotspots

Banks Mansion, Amsterdam

Voorstellingen, musea, poppodia en kunstenaars: Amsterdam is met recht de culturele hoofdstad van Nederland. Banks bevindt zich in hartje centrum, direct aan de Herengracht en op loopafstand van de culturele hotspots. Ook in het hotel zelf kijk je je ogen uit: het stijlvolle interieur werd geïnspireerd op het werk van architect Berlage.

“Neem uitgebreid de tijd in de mooiste musea en galeries”

Meer zin om culinair in de watten gelegd te worden?