Culinair genieten

Laat je in de watten leggen bij deze hotels

Proeven & proosten

Lekker lang tafelen op hoog niveau, waarna je prinsheerlijk je comfortabele hotelbed induikt. De ultieme combinatie! Strijk neer op een zonnig terras of geniet van de knusse sfeer in het restaurant. Word verrast door de meest smaakvolle, culinaire kunstwerkjes op je bord en schuif de volgende ochtend aan voor een uitgebreid ontbijt. Of je nu een doorgewinterde Bourgondiër bent of een kritische fijnproever, laat je verrassen door onze chef-koks bij:

Proef het seizoen in hartje Den Haag

Carlton Ambassador, Den Haag

Na een heerlijke dag in en rondom Den Haag geniet je in restaurant ‘Sophia’ van versgebakken delicatessen en de lekkerste seizoensgerechten. Onze Chef-kok Jeroen van Brecht weet er iedere keer weer een schilderijtje van te maken. Je voelt je de koning te rijk als je, na een laatste drankje aan de bar, zó je sfeervolle, luxe kamer inloopt.

Dagvers uit de Haarlemse streek

Carlton Square, Haarlem

Reserveer tijdens je verblijf in Carlton Square zeker ook een tafeltje in onze ‘Bar & Kitchen Zocher’. Hier geniet je van dagverse ingrediënten uit de Haarlemse streek. Laat je verrassen door wat Haarlem te bieden heeft. Laat je verrassen door Zocher!

Bourgondisch genieten bij de zuiderburen

The Dominican, Brussel

In Design Hotel The Dominican, in hartje Brussel, geniet je in stijl van warme gastvrijheid en het bourgondische leven. Na een dag vol kunst en cultuur in de stad serveren we de mooiste cocktails in onze groovy Lounge Bar. En ’s avonds laat je je in de Grand Lounge in de watten leggen door onze huiskok Dimitrios Koultoukis. Het is hier zalig!

Proeven van het goede leven, vlakbij Utrecht

Carlton President, Utrecht

Carlton President is een feel-good hotel in álle opzichten. Na een dag fietsen, varen óf shoppen in en rondom Utrecht duik je eerst de privé wellness in, om daarna neer te ploffen in bar/restaurant One24. Hier geniet je van culinair lekkers van onze internationale kaart. Met lekkere en gezonde gerechten die zijn geïnspireerd op de Mediterrane en Midden-Oosterse keuken.

“Culinaire kunstwerkjes op je bord”